neděle 30. března 2014

Noc s Andersenem

Přináším Vám nejnovější informace o noci, na kterou už se moc těšíme. Veškeré informace jsem Vám už rozdala spolu s přihláškou. Přesto to ještě jednou shrnu:
Sejdeme se v pátek 4. dubna 2014 v 18.00 hodin. Ukončení bude v sobotu mezi 8. a 9. hodinou (čas ještě upřesním).
S sebou si přineste: karimatku, spacák, polštářek, oblečení na spaní, zubní kartáček a pastu, něco na večeři a snídani, pití na pátek (v sobotu dostanete čaj), plastový hrníček, papuče, případně baterku a hlavně protizlobidlové kapky. :-)
Nenoste si: Nic elektronického (telefon, tablety, videohry apod.), žádné cennosti. Pátek nám uteče celkem rychle, budeme mít bohatý program. 
Důležité informace pro rodiče:
Ráda bych dala možnost všem Loupežníkům prožít tajemnou noc ve škole. Zatím jsem rozdala přihlášku všem dětem. Akce se můžou zúčastnit jen Ti, kteří dokážou strávit noc bez rodiny a hlavně poslouchat na slovo. Nemějte mi to za zlé, ale pokud někdo z dětí v noci bez maminky občas pláče (a ten je obvykle nakažlivý) nebo není schopen usnout v rozumnou dobu, pak raději zvažte možnost odložit tuto akci třeba o jeden rok. 
Nikdo z dětí nebude mít volno, kdy si bude moct dělat, co se mu zlíbí. Budeme plnit úkoly, poslouchat pohádky a vyrábět překvapení. Nebudeme se učit tak, jako ve škole, ale pokud se někdo těší na to, že si bude moct dělat, co se mu zlíbí, pak je lepší zůstat doma a užít si volnost.

Na všechny odvážné a hodné Loupežníky se už moc těším. 
:-) Paní učitelka a Vrťapka